22 juni 2008
18:00

Njurunda IK

Referat: Kubikenborgs IF U - Njurunda IK

Efter 2 raka förluster och 5 gjorda mål så lovade vi varanda att skärpa till oss i avsluten. Men vem kunde tro att det skulle bli 9 mål i en och samma match? I den 7:e minuten tar Njurunda ledningen med 0-1 på straff. Redan 2 minuter senare så satt kvitteringsbollen i bortalagets nätmaskor. Det var början på Boviis målkavalkad. 5 mål gjorde han fast vi bytte ut honom ett tag. Mest glädjande var att grabbarna fortsatte med grundspelet trots ett kraftigt spelövertag. Risken finns alltid att alla vill fram och göra mål. En sån här match är det svårt att framhålla någon speciell men det går inte att låta blir att lyfta fram Rasmus Bouvin som gör 5 mål och 1 målpass samt Niklas Nygren som gör 1 mål och 4 målpass. Adam Selin var pigg och skapade ett flertal fina målchanser.